0413 229335
 info@vanboxtelgroep.nl
 Volg ons op Facebook
 Volg ons op Linkedin
 Volg ons op YouTube
Sterk in uitzonderlijk werk
  • Sterk in transport

  • Sterk in uitzonderlijk vervoer

  • Sterk in hijswerk

  • Sterk in vervoer van bouwmaterialen

  • Sterk in machinetransport

  • Sterk in infratransport

  • Sterk in calamiteitentransport

naar facebookVolg ons

Sterk in transport…

Uitzonderlijk vervoer

Van Boxtel Groep is sterk in het vervoer van buitenmaatse goederen. Is uw lading langer, breder en/of hoger dan de maximaal wettelijk toegestane standaardmaten, juist dan is Van Boxtel Groep uw partner. Het complete traject wordt u uit handen genomen, inclusief het aanvragen van ontheffingen, begeleiding en verkeersmaatregelen. Oplossings- en doelgericht wordt door onze mensen vakkundig invulling gegeven aan uw opdracht. Oftewel: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Hijswerk

Hoe uitzonderlijk de locaties ook zijn, hijswerk is bij Van Boxtel Groep in veilige en vakbekwame handen. Met onze moderne autolaadkranen kunnen we tot 25 ton(!!) zelfstandig laden, vervoeren en lossen. U hoeft dus op de laad- en/of losplek geen aparte kraan te regelen. Da’s efficiënt en kostenbesparend! De machinisten van Van Boxtel Groep zijn gecertificeerd en denken in oplossingen. Ook hier geldt als vanzelfsprekend Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Bouwmaterialenvervoer

Als geen ander is Van Boxtel Groep bekwaam in het vervoer van bouwmaterialen. Of het nu gaat om beton, hout of staal, in elke vorm en hoedanigheid is het vervoer bij onze mensen in goede handen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor onder meer steigers, bouwunits en liften. Heel simpel: ook wat betreft bouwmaterialenvervoer geldt Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Machinetransport

Machines zijn er in vele vormen en maten. De veelzijdigheid in bijvoorbeeld landbouwmachines is groot. Maar ook de variatie in grondverzetmachines is tegenwoordig enorm. Van luchtwassers tot shovels; het maakt niet uit. De medewerkers van Van Boxtel Groep nemen het vervoer van uw machines graag uit handen. Met altijd dezelfde garantie: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Infratransport

Het vervoer van boven- en ondergrondse infra-materialen is voor de mensen van Van Boxtel Groep dagelijks werk. Alle kennis en kunde is dan ook in huis voor het juist vervoeren van onder andere buizen, leidingwerk en haspels. Groot of klein, kort of lang, de vervoersklus wordt vakkundig en veilig geklaard. Zoals in al onze andere takken van transport, geldt ook bij infrastransport: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Calamiteitentransport

Niet alles is te plannen. Menig ondernemer wordt geconfronteerd met onverwachte vervoerszaken. Door calamiteiten, of door een plotse bestelling. Geen probleem. Van Boxtel Groep is altijd voorbereid op ad hoc-situaties. Ook dan staan onze mensen voor u klaar. Flexibel, oplossings- en doelgericht. Elk moment van de dag. Inderdaad: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Van Boxtel Groep is bij uitstek een specialist in transport. Wij zijn uw adres, of het nu gaat om het vervoer van een container of de complete inboedel van een fabriek. Zowel in horizontaal als verticaal transport. Op nationale en internationele wegen vervoeren onze mensen uw producten met zorg.

Flexibiliteit en snel schakelen bij ad hoc-vervoersopdrachten, kenmerken het transportteam van Van Boxtel Groep. Dagelijks staan ze voor u klaar. Niet voor niets geldt: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Van Boxtel Groep uitzonderlijk transport

 

bekijk onze geschiedenis
geschiedenis

Meerstraat 42
5473 VX Heeswijk
Gemeente Bernheze
T 0413-229335
F 0413-229982
E info@vanboxtelgroep.nl
Home
Transport
Uitzonderlijk vervoer
Hijswerk
Bouwmaterialenvervoer
Machinetransport
Infratransport
Calamiteitentransport
Grond- en sloopwerk
Grondwerk
Sloopwerk
Wegenonderhoud
Infrawerkzaamheden
Containerverhuur
Zand- en Grind
Gladheidsbestrijding
Recycling
Milieustraat
Grondbank
Nieuws
Vacatures
Contact
Referenties
Downloads

fundeon ISO 9001 NL BSB VCA Erkend leerbedrijf