0413 229335
 info@vanboxtelgroep.nl
 Volg ons op Facebook
 Volg ons op Linkedin
 Volg ons op YouTube
Sterk in uitzonderlijk werk
  • Sterk in logistiek

  • Sterk in aanneming

  • Sterk in bouwstoffen

naar facebookVolg ons

Referenties

Van Boxtel Groep staat met een gevarieerd pakket aan diensten graag voor u klaar. Flexibel, gedreven en met passie zijn de vakbekwame en deskundige medewerkers dagelijks aan de slag. In diverse disciplines: transport, grond- en sloopwerk, containerverhuur, recycling en zand- en grindhandel.
Uw wensen en eisen vormen het uitgangspunt voor het maatwerk dat het team van Van Boxtel Groep levert. U als klant staat centraal.
Al 75 jaar, elke dag opnieuw: sterk in uitzonderlijk werk!

 

 

transport

Transport + hijsen machine

Donderdag 5 juli hebben we een 7 tons machine geladen met de 155tm kraan tevens hebben we het transport uitgevoerd van Schijndel naar Boxtel.

 

transport

Oplegger met schuinstelling

Voor een klant hebben wij diverse ritten met betonelementen
vervoerd uitgevoerd met een schuinstelling.

 

Grondwerk

Kelder uitgraven

Vorige week zijn we in Veldhoven gestart met de graafwerkzaamheden voor een kelder.

 

Grondwerk

Lichtbolreflectoren aanleggen

In de Venhofstraat te Heesch zijn wij bezig met de aanleg van SecuBric bermverharding.
Er is bewust gekozen voor SecuBric elementen met vooraf ingestorte lichtbolreflectoren. Dit verhoogt de veiligheid van het deelnemend verkeer doordat het verloop van de weg zichtbaar wordt.Tevens heeft het een positief effect op de flora en fauna in de directe omgeving.

Bron: www.swaansbeton.com 

 

 

Transport

Heijmans ONE woning Den Haag

Afgelopen week hebben we het transport en grondwerk verzorgd voor één Heijmans One woning in Den Haag. De "woning" gaat dienst doen als informatiecentrum voor de woningbouw in Den Haag.

       

 

 

Transport

Breedte transport

Woensdag 6 september hebben we drie vrachten met prefab betonelementen vanuit Veghel naar Sint Michielsgstel gebracht. Twee vrachten hadden een breedte van 5,75m. en zijn vanochtend in alle vroegte onder transportbegeleiding weggebracht.

       

 

 

transport

Transport van kunst

Sterk in transport van kunst
Voor een constructiebedrijf uit Oss hebben wij het kunstobject MONOMET vervoerd naar Kunstvereniging Diepenheim. We hebben het kunstobject aangevoerd met een binnenlader en semidieplader met 80tm kraan. Op de locatie in Diepenheim heeft de 80tm kraan het kunstobject mee geplaatst en gemonteerd.

Van Boxtel Groep - Sterk in uitzonderlijk werk.

Bron: http://www.kunstvereniging.nl/exhibition/monomet/

      
 
     

 

 

Grondwerk

Grondwerk Heeswijk

Sterk in grondwerk...
Voor een werk in Heeswijk hebben wij voor een nieuwe inrit een duiker met uitstroombakken geplaatst.

    
 
     

 

 

Transport

Truckpulling 

Sterk in Truckpulling...
Afgelopen zaterdag 17 juni was het groots opgezette Truck- en Tractorpulling evenement in Made, ook wel het "Made's Powerweekend" genoemd. Tijdens dit evenement zijn er verschillende NTTO competitieklasses verreden, waaronder ook de NTTO Supersport Truck klasse.
Van Boxtel Groep is als hoofdsponsor nauw betrokken bij Truckpullingteam Rhinorocket en was vanzelfsprekend ook aanwezig bij dit mooie evenement. Truckpullingteam Rhinorocket eindigde op een verdiende eerste plaats in Made.

  
 
     

 

 

Transport

Transport brugdeel 18m1

Sterk in transport...
Voor één van onze opdrachtgeves in Oss hebben wij een brugdeel van 18m1 lang vervoerd naar Hank.

Van Boxtel Groep - Sterk in uitzonderlijk werk

  
 
     

 

Transport

Verhuizen machines

Ook voor het verhuizen van machines ben je bij Van Boxtel Groep aan het juiste adres. Van Boxtel Groep; Sterk in uitzonderlijk werk!

 
 
     

 

 

Transport

Kunstwerk

Afgelopen weekend hebben wij voor één van onze opdrachtgevers het transport en het plaatsen van een kunstwerk verzorgd.

 
 
      

 

 

 

 

Transport

Omhoog draaien benodigdheden Balkontuin

In het centrum van Den Bosch hebben wij benodigdheden voor een balkontuin naar boven gedraaid.

 
 
      

 

 

 

 

Transport

Transport en plaatsen zwembadfilters

Op Vakantiepark de Krim - Texel hebben wij de zwembadfilters aangevoerd en geplaatst.


 
      

 

 

 

 

Transport

Gladheidsbestrijding

De afgelopen weken zijn de temperaturen geregeld onder 0 geweest en is er ook al wat centimeters sneeuw gevallen in ons koude kikkerlandje. Tijdens deze winterse dagen hebben wij geholpen om alles begaanbaar te houden in de Gemeente Bernheze.


      

 

 

 

 

Transport

Transport en het plaatsen van keten

11 januari hebben we het transport van woonunits verzorgd van Kootwijkerbroek naar Vorstenbosch.
Tevens hebben we de woonunits geplaatst in Vorstenbosch.


   

 

 

 

 

grondwerk

Week 48: Gladheidsbestrijding

Naast de pepernoten die dit weekend overal door het land worden gestrooid. Hebben wij deze week ook uitleg gehad over het “strooien”. Niet het strooien van strooigoed maar het strooien met de nieuwe zoutstrooiers van NIDO. Dit ten behoeve van de gladheidsbestrijding 2016-2017 voor de Gemeente Bernheze. Gladheidsbestrijding is Van Boxtel Groep op het lijf geschreven. Sinds jaar en dag. Altijd, ook tijdens zon- en feestdagen, en overal, hoe onverwacht en hoe winters de buien ook zijn. Vakkundig en daadkrachtig wordt werk gemaakt van het berijd- en bereikbaar houden en/of maken van wegen, parkeerplaatsen en werkplekken.


   

 

 

 

 

grondwerk

Week 46: Bermenonderhoud Vorstenbosch

Na een koud weekend waarbij we ook twee maal hebben gestrooid, begonnen we maandag aan de nieuwe werkweek met temperaturen boven nul. Deze week zijn we gestart met de werkzaamheden aan de bermen op de Nistelrodesedijk/Vorstenbossche weg in Vorstenbosch


   

 

 

 

 

transport

Bouwhekken leveren nieuwbouw Gemeentehuis Waalre

Gemeente Waalre is begonnen met de eerste voorbereidingen voor de nieuwbouw van het gemeentehuis. Maandag 7-11 hebben wij voor onze opdrachtgever de bouwhekken op de bouw afgeleverd.  Link nieuwsitem: http://www.omroepbrabant.nl/?news/257140572/Bouw+gemeentehuis+Waalre+van+start+Wij+komen+terug.aspx


   

 

 

 

 

transport

Weekoverzicht week 44

Er is weer een drukke week voorbij met leuke afwisselende transportopdrachten. Van bouwmaterialen verhuizen op de bouwplaats tot betonelementen leveren.
Bezoek ook eens ons YouTube kanaal:

https://www.youtube.com/watch?v=g2ARFpPa3A0


   

 

 

 

 

transport

Weekoverzicht week 43

We hebben weer een drukke week achter de rug met diverse transport en grond- en sloopwerk opdrachten. En ondertussen nadert het einde van het jaar 2016, over 8 weken is het alweer kerst!

Van Boxtel Groep Sterk in uitzonderlijk werk!


   

 

 

 

 

transport

Transport week 41

Weer een drukke week achter de rug met diverse transport opdrachten. Van 3 vrachten silo's naar Gorinchem tot betonelementen naar Berkel Enschot. Van Boxtel Groep Sterk in uitzonderlijk werk!


   

 

 

 

 

grondwerk

Grond- en Sloopwerken week 41

De afdeling grond- en sloopwerken heeft zeker niet stil gezeten deze week. Op diverse plaatsen werden er grond- en sloop werkzaamheden verricht; van kolken zetten in Waalwijk tot een bouwput maken in het centrum van Vlijmen. Van Boxtel Groep Sterk in uitzonderlijk werk!


   

 

 

 

 

grondwerk

Grond- en Sloopwerken week 40

Van Boxtel Groep is een ervaren specialist op het gebied van grond- en sloopwerk, inclusief wegenonderhoud en infrawerkzaamheden. Deze week was er weer een diversiteit aan opdrachten van het slopen van een schuur tot werkzaamheden bij het spoor in Den Bosch.


   

 

 

 

 

transport

Transport week 40

We hebben een mooie week achter de rug met een diversiteit aan transport opdrachten. Van bijvoorbeeld een machine in een fabriek plaatsen tot constructie vervoeren. Van Boxtel Groep Sterk in uitzonderlijk werk!

   

 

 

 

 

transport/grondwerk

Diverse opdrachten week 39

In week 39 hebben we weer een diversiteit gehad aan opdrachten voor zowel transport als grond- sloopwerk. Hieronder een kleine compilatie.

   

 

 

 

 

transport/grondwerk

Just-in-time project

Woensdag 21 september is in alle vroegte begonnen aan de derde dag van een just-in-time project met prefab woningen, waarbij de complete logistiek inclusief plaatsing door ons verzorgd wordt. Een mooi voorbeeld van uitzonderlijk werk!

  

 

 

 

 

transport/grondwerk

Heijmans ONE

In week 20 zijn we van start gegaan met het plaatsen van de 1e serie Heijmans ONE woningen te Weert.
Heijmans ONE is een mooi en compleet huis dat tijdelijk wordt geplaatst in leegstaande gebieden in de stad. Het voorziet in alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken, een badkamer, een ruime woonkamer met vide, een aparte slaapkamer én een eigen voordeur met een buitenterras.Van Boxtel Groep verzorgt naast het grondwerk ook het transport en het plaatsen van de Heijmans ONE woningen.

 

 

 

 

Bronnen: www.weertdegekste.nl 

 

 

 

grondwerk

Grondwerk en putten plaatsen Maaseik

 

 

 

grondwerk

Ondergrondse containers plaatsen

 

 

transport

Transport en plaatsen zwembad in Etten Leur

 

transport

Bekisting zetten in Amsterdam

 

transport

Truckruns

In heel nederland worden met regelmaat truckruns georganiseerd. Truckruns zijn in het leven geroepen om mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke berperking een leuke dag te bezorgen. Al jaren doet Van Boxtel Groep met een aantal auto's mee aan de diverse truckruns in de omgeving. De afgelopen weken werd deelgenomen aan de Truckruns van Maasdonk, Uden en Helvoirt. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

 

transport

Transport en plaatsen dakkapel in Engelen

 

transport

Transport frame Bergen op Zoom naar Beek en Donk

 

Grondwerk

Grond- en sloopwerkzaamheden Boxtel

 

Transport

Transport en hijswerkzaamheden striptoren in het centrum van Eindhoven.

 

Transport

Breedtetransport zwembad naar Gent (B)

 

Transport

Luchtwasser vervoeren naar Zwitserland

 

transport

Diverse materialen verhuizen van Harderwijk naar Breda.

 

 

Transport

Luchtwassers vervoeren van Beek en Donk naar Bennekom

 

transport

Haspels verzetten

 

transport

Zwembad hijssen

 

grondwerk

Grondwerkzaamheden speeltuin Vorstenbosch

 

 

 

transport

Transport zwembad Veghel - Turnhout (B)

 

transport

Transport combiwasser van Schijndel - Bösel (D)

 

grondwerk

Riool werkzaamheden

 

 

 

transport

Assistentie bij het verzetten van een trap in Den Bosch

 

 

 

transport

Hdd-rig verzetten van Helmond - Europoort

 

 

 

transport

Constructie vervoeren naar Brugge

 

 

 

Grondwerk

Update Grondwerk Villa Pardoes - Kaatsheuvel

 

 

 

Grondwerk

Grondwerk Villa Pardoes - Kaatsheuvel

 

 

Grond- sloopwerk

Diverse grond- en sloopwerkzaamheden februari 2015

 

 

Transport

Breedte transport Heesch

 

 

Transport

Units verzetten van Den Dungen naar Dinther

 

 

Transport

Luchtwasser vervoeren en plaatsen in Maren Kessel

 

 

TRANSPORT

Transport koelmachines naar Apeldoorn & Zutphen

 

 

Transport

Constructie vervoeren naar Moerdijk

 

 

Grondwerk

Berm- en fietspad onderhoud Gemeente Bernheze

 

Grondwerk

Sloopwerkzaamheden Vorstenbosch

 

TRANSPORT

Transport tank Dortmund - Antwerpen

 

TRANSPORT

Transport boorinstallatie Rosmalen - Dordrecht

 

TRANSPORT

Transport Haspel Keulen - Rotterdam

 

 

TRANSPORT

Transport bouwmaterialen Lieshout 

 

TRANSPORT

Bodemsanering Oisterwijk

 

 

TRANSPORT

Transport liftschaft naar UMC Nijmegen

 

TRANSPORT

Voorbereidingen Beachevent op De Heuvel in Oss

In het weekend van 14 en 15 juni vindt er op de Heuvel in Oss een Beachevent plaats. Van Boxtel Groep was vrijdag 13 juni in alle vroegte aanwezig om op De Heuvel een aantal auto's zand te kiepen.

 

TRANSPORT

Loader verplaatsen Schijndel - Kartbaan Berghem

 

TRANSPORT

Laser plaatsen Berlicum  

 

TRANSPORT

Drijfproef 19 mei -  Bosch Parade

Op 19 mei werd er een drijfproef uitgevoerd voor de Bosch Parade die wordt gehouden op 19,21 en 22 juni. (Bron: Omroep Brabant & BWC Pictures)

 

TRANSPORT

Voorbereidingen Bosch parade

Sinds 2010 worden de Bossche wateren in juni bevaren door Bosch Parade. Een wonderlijke armada van vaartuigen en objecten die geïnspireerd zijn op het werk en gedachtegoed van de middeleeuwse Jheronimus Bosch. Kunstenaars uit alle disciplines (beeldende kunst, theater, dans, muziek, architectuur) werken samen met groepen enthousiaste amateurs en vrijwilligers aan deze kunstzinnige optocht te water.Dit jaar vindt de Bosch Parade plaats op 19, 21 en 22 juni. (Bron:www.boschparade.nl

 

TRANSPORT

Transport buis Schijndel - Kreuztal

 

 

 

 

Grondwerk

Sloopwerkzaamheden Veghel   

 

TRANSPORT

Transport pakket platen Schijndel - Vriezenveen  

 

TRANSPORT

Transport sleufkist Loosbroek - Tilburg

 

TRANSPORT

Zwembad aanvullen in Berlicum.

 

TRANSPORT

Constructie vervoeren naar Vlaardingen

INTERNATIONAAL TRANSPORT

Boot met Rondhout leegmaken in Lanaken (B)

TRANSPORT

Van Boxtel Groep aanwezig bij spreekbeurt over vrachtwagens op Basisschool St. Albertus in Loosbroek

TRANSPORT

Constructie vervoeren

TRANSPORT

Transport kraan - Nationaal Militair Museum - Vliegbasis Soesterberg

TRANSPORT

Silo overeind zetten - HeeschBekijk eerdere referenties


 

bekijk onze geschiedenis
geschiedenis

Meerstraat 42
5473 VX Heeswijk
Gemeente Bernheze
T 0413-229335
F 0413-229982
E info@vanboxtelgroep.nl
Home
Transport
Uitzonderlijk vervoer
Hijswerk
Bouwmaterialenvervoer
Machinetransport
Infratransport
Calamiteitentransport
Grond- en sloopwerk
Grondwerk
Sloopwerk
Wegenonderhoud
Infrawerkzaamheden
Containerverhuur
Zand- en Grind
Gladheidsbestrijding
Recycling
Milieustraat
Grondbank
Nieuws
Vacatures
Contact
Referenties
Downloads

fundeon ISO 9001 NL BSB VCA Erkend leerbedrijf