0413 229335
 info@vanboxtelgroep.nl
 Volg ons op Facebook
 Volg ons op Linkedin
 Volg ons op YouTube
Sterk in uitzonderlijk werk
  • Sterk in recycling

naar facebookVolg ons

Sterk in recycling…

Van Boxtel Groep is uw partner als het om recycling gaat van onder meer grond en de meest uiteenlopende bouw- en infra-materialen. Recycling is een proces dat gepaard gaat met strenge regels en wetten. Het team van Van Boxtel Groep is daarmee bekend en staat garant voor uw zakelijke en/of particuliere afval op de juiste manier af te voeren en te verwerken. Met een gerust hart kunt u alle werkzaamheden uit handen geven. Ook wat betreft recycling kunt u zeker zijn: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Milieustraat

Uw afval kwijt? Zakelijk en/of particulier? Geen probleem. Elke werkdag en op zaterdag opent Van Boxtel Groep de poorten van haar milieustraat. Tegen scherpe, marktconforme tarieven kunt u uw afval aanbieden, met de garantie dat het op een professionele wijze wordt verwerkt. Volgens alle wettelijke eisen en normen op het vlak van recycling. Inderdaad: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Grondbank

Van Boxtel Groep is al vele jaren een toonaangevende speler in de markt van het innemen, verwerken en verkopen van grond (en bouwstoffen). Door haar flexibiliteit en innovatievermogen is het team van deskundige medewerkers van Van Boxtel Groep uitgegroeid tot een vertrouwd adres als grondbank. Met alle kennis van de dynamische wet en regelgeving. Zoals in al haar disciplines, geldt ook hier: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

 

bekijk onze geschiedenis
geschiedenis

Meerstraat 42
5473 VX Heeswijk
Gemeente Bernheze
T 0413-229335
F 0413-229982
E info@vanboxtelgroep.nl
Home
Transport
Uitzonderlijk vervoer
Hijswerk
Bouwmaterialenvervoer
Machinetransport
Infratransport
Calamiteitentransport
Grond- en sloopwerk
Grondwerk
Sloopwerk
Wegenonderhoud
Infrawerkzaamheden
Containerverhuur
Zand- en Grind
Gladheidsbestrijding
Recycling
Milieustraat
Grondbank
Nieuws
Vacatures
Contact
Referenties
Downloads

fundeon ISO 9001 NL BSB VCA Erkend leerbedrijf