Gedreven door uitdaging

Partnerbedrijven

Samen kom je tot het beste resultaat, vinden we bij Van Boxtel Groep. Om een professionele totaaloplossing te realiseren voor elke bouw-, logistieke- of transportklus, werken we daarom nauw samen met verschillende bedrijven.

Eén van onze partners is Van Schijndel Transport in Sint-Michielsgestel.  Als partner van de Van Boxtel Groep creëren we samen een stevig fundament voor werkgelegenheid, continuïteit én natuurlijk het beste resultaat voor onze klanten.

Klik hier om naar de website van Van Schijndel Transport te gaan.

Smart Hub Logistics logo
De Bossche Bouwhub

De Bossche BouwHub

Van Boxtel Groep ontwikkelt samen met SMART HUB Logistics in ’s-Hertogenbosch de Bossche BouwHub. Een duurzaam knooppunt voor slimme bouwlogistiek.

Op de Bossche BouwHub consolideren wij volumestromen van diverse toeleveranciers en brengen deze naar bouwprojecten in de binnenstad of de omgeving. Door het bundelen van verschillende bouwmaterialen krijgen trucks een betere beladingsgraad en neemt het aantal voertuigbewegingen af. De impact op de omgeving wordt een stuk kleiner.

Dankzij een goede coördinatie en afstemming met alle betrokken partijen worden bouwmaterialen precies op tijd, in de juiste volgorde en op de juiste plek afgeleverd.
Lees hier meer over de Bossche BouwHub.

Ook samenwerken?

Ook samenwerken én resultaten behalen met Van Boxtel Groep?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.