Gedreven door uitdaging

Over Van Boxtel Groep

Al sinds 1938 wordt Van Boxtel Groep gedreven door uitdaging. Geen bouw- of logistiek project gaan we uit de weg, hoe complex de klus ook is. Dit doen we met z’n allen. Samen bieden we een totaaloplossing voor elk bouw- en logistiek vraagstuk. Daarbij vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te dragen voor de maatschappij. Dat merk je aan onze manier van werken. En aan hoe we met elkaar omgaan binnen en buiten de organisatie.

Eigen onderhoud- en servicedienst

Wij streven naar projecten zonder vertraging. Daarom hebben wij eigen specialisten in dienst die er voor zorgen dat onze machines blijven werken. Ook bij pechgevallen.

Werkwijze

Bij Van Boxtel Groep begint elke klantreis met een persoonlijk gesprek. Hierbij gaan wij na wat de behoeftes van de klant zijn en waar onze service zo optimaal mogelijk kan worden ingezet.

Wij worden gedreven door uitdagingen. En dan kunnen onze experts niet zonder goed en divers materieel. Wij zetten onze graafmachines, autolaadkranen, opleggers en trekkers in bij projecten die er om vragen. En daarbij zoeken we altijd naar de beste combinaties. Dat vraagt om multifunctionele inzet, dat geldt ook voor onze medewerkers.

Vertrouwen in de organisatie

Hier geeft ons verleden wel degelijk enige garantie voor de toekomst. Als familiebedrijf voelen wij ons verplicht om te zorgen voor onze mensen én voor onze klanten. Dit vereist een organisatie die stabiel is, niet steeds aan reorganisaties onderhevig is en dus vertrouwen uitstraalt. Daar kunt u op rekenen!

Missie en visie

Een compleet bouw- of logistiek project realiseren zonder obstakels. Dát is wat ons motiveert. De kracht zit daarbij in onze organisatie, letterlijk en figuurlijk. In onze vakmensen en in onze gestroomlijnde processen. Lees verder…

Een sterk familiebedrijf sinds 1938

Grootvader Hein van Boxtel legt in 1938 het fundament voor wat we nu kennen als Van Boxtel Groep. Twee generaties later hebben nu Otmar, Martijn en Hein de leiding. En nog steeds groeit het bedrijf gestaag. Zo vormen we samen met onze partners een stabiele basisorganisatie. Lees verder…

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zijn erkend leerbedrijf en ondersteunen veel (lokale) clubs. Daarnaast zijn we lid van DuurzaamCollectief en rijden onze vrachtwagens zo min mogelijk zonder lading. MVO speelt bij ons dus een grote rol. Lees verder…