0413 229335
 info@vanboxtelgroep.nl
 Volg ons op Facebook
 Volg ons op Linkedin
 Volg ons op YouTube
Sterk in uitzonderlijk werk
  • Sterk in recycling

naar facebookVolg ons

Nieuws 2017

Blijf op de hoogte van alles omtrent Van Boxtel Groep B.V.

12-2017

Openingstijden week 52 & week 1 

In week 52 & week 1 hebben wij aangepaste openingstijden voor de werf! Voor overige diensten zijn wij telefonisch bereikbaar op 0413-229335.
Wij wensen u fijne feestdagen en een goed 2018.

11-2017

Vacature: Allround financieel administratrice/teur 

In verband met de verdere professionalisering van onze organisatie willen wij ons team uitbreiden en versterken. Hiervoor zijn wij ok zoek naar een:

Allround financieel administratrice/teur.

09-2017

Truckrun De Flierefluiters

In heel Nederland worden met regelmaat truckruns georganiseerd. Truckruns zijn in het leven geroepen om mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke berperking een leuke dag te bezorgen.Al jaren doet Van Boxtel Groep mee aan de diverse truckruns in de omgeving. Afgelopen zaterdag was onze chauffeur Jacco aanwezig in Nuland om deel te nemen aan de truckrun van de Flierefluiters.

09-2017

Lift 'n' load

Op het buitenterrein van de Evenementenhal in Gorinchem werd dit jaar het evenement Lift 'n' Load gehouden. Dé autolaadkranen meeting van Nederland.
Van Boxtel Groep was met een drietal auto's aanwezig op dit evenement.


 

 

 

 

 

09-2017

Vacatures

Ben jij sterk in uitzonderlijk werk?
Wij zijn op zoek naar een Grondwerker en een chauffeur autolaadkraan om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging klik op de advertentie voor meer informatie.

08-2017

Kindervakantieweek Stichting Ranja

Jaarlijks vindt aan het einde van de schoolvakantie De KinderVakantieWeek plaats. Op twee verschillende terreinen in de Gemeente Bernheze bezorgt Stichting Ranja met zijn vele vrijwilligers honderden kinderen een leuke week. Van Boxtel Groep sponsort jaarlijks dit mooie initiatief.

 

07-2017

Openingstijden Bouwvak

Tijdens de bouwvak van 29 juli tot 21 augustus is onze werf op dinsdag en donderdag geopend van 08:00 uur tot 12:00 uur.
Voor overige diensten zijn wij telefonisch bereikbaar.

Wij wensen u een fijne vakantie!https://www.vanboxtelgroep.nl/Vacature%20-%20Telefonist%202018.pdfhttps://www.vanboxtelgroep.nl/vacatures.htmlhttps://www.vanboxtelgroep.nl/vacatures.html

06-2017

Truckpulling Made

Sterk in Truckpulling...
Afgelopen zaterdag 17 juni was het groots opgezette Truck- en Tractorpulling evenement in Made, ook wel het "Made's Powerweekend" genoemd. Tijdens dit evenement zijn er verschillende NTTO competitieklasses verreden, waaronder ook de NTTO Supersport Truck klasse.
Van Boxtel Groep is als hoofdsponsor nauw betrokken bij Truckpullingteam Rhinorocket en was vanzelfsprekend ook aanwezig bij dit mooie evenement. Truckpullingteam Rhinorocket eindigde op een verdiende eerste plaats in Made.

 

   

 

 

05-2017

Veilig Verkeer Nederland

Een goed initiatief waar wij als Van Boxtel Groep graag aan meewerken is het Dodehoekproject van Veilig Verkeer Nederland. VVN afd. Maasland (regio Oss) blijft zich inzetten voor de campagne ‘Help Brabant op weg naar NUL verkeersdoden!’ met in 2017 als thema ‘GA VOOR NIKS!’ Dus geen alcohol, medicijnen of drugs in het verkeer. Vandaag was het de beurt aan Basisschool Het Mozaiek uit Heeswijk Dinther.

 

   

 

 

04-2017

Oud-ijzeractie Harmonie St. Servaes

Zaterdag 8 april vond de vertrouwde oud-ijzeractie van Harmonie St. Servaes uit Dinther plaats. Van Boxtel Groep stelde voor deze actie materiaal belangeloos beschikbaar. Harmonie St. Servaes bedankt voor de lekkere taart.

Foto's: www.hadeejer.nl

   

 

 

04-2017

Nieuw in ons wagenpark

Vanaf heden nieuw in ons wagenpark; DAF FTN CF 460 Euro 6 - 6x2/4

   

 

 

03-2017

Openingstijden werf 2017

Maandag t/m Vrijdag   07:30 - 12:30 / 13:00 - 17:30
Zaterdag                      07:30 - 12:30

Wij pauzeren van 12:30 - 13:00 uur.

Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

   

 

 

02-2017

Carnaval 2017

Alaaf... Van Boxtel Groep viert Carnaval....De werf is zaterdag, maandag en dinsdag gesloten, maar voor overige diensten zijn wij telefonisch bereikbaar!
Vanochtend deelgenomen aan de optocht van BS 't Ven in "Zandhazendurp"/Rosmalen.
Wij wensen iedereen een fijne carnaval. Alaaf....

   

 

 

02-2017

Heijmans ONE woningen America

In week 6 zijn we weer van start gegaan met het plaatsen van de 5e serie Heijmans ONE woningen te America. Heijmans ONE is een verplaatsbaar huis voor eenpersoonshuishoudens. Het is een mooi compleet huis dat tijdelijk wordt geplaatst in leegstaande gebieden in de stad. Het bevat alle benodigde faciliteiten zoals een keuken, badkamer, een ruime woonkamer met vide, een aparte slaapkamer én een eigen voordeur met een buitenterras. Van Boxtel Groep verzorgt het complete traject;voorbereiding, grondwerk, transport en montage van de Heijmans ONE woningen.

Klik op onderstaande link voor een filmpje van de Heijmans ONE woningen in America.

   

 

 

01-2017

Nieuw: Loader Venerie 7.63C & DAF XF 460 FTG Spacecab

 

 

 

01-2017

Vacature: Chauffeur autolaadkraan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een chauffeur autolaadkraan. Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk om zelfstandig met jouw voertuig de ons geboden uitdagingen in transport- en hijswerkzaamheden uit te voeren tot het gewenste eindresultaat. Je bent het visitekaartje van het bedrijf maakt onze belofte aan de opdrachtgever waar. Je laadt, vervoert en plaatst onder andere constructies en machines maar ook steigermaterialen en bouwketen.

Ben jij Sterk in uitzonderlijk werk? Dan zoeken wij jou!

 
Bekijk nieuws van een ander jaar

 

bekijk onze geschiedenis
geschiedenis

Meerstraat 42
5473 VX Heeswijk
Gemeente Bernheze
T 0413-229335
F 0413-229982
E info@vanboxtelgroep.nl
Home
Transport
Uitzonderlijk vervoer
Hijswerk
Bouwmaterialenvervoer
Machinetransport
Infratransport
Calamiteitentransport
Grond- en sloopwerk
Grondwerk
Sloopwerk
Wegenonderhoud
Infrawerkzaamheden
Containerverhuur
Zand- en Grind
Gladheidsbestrijding
Recycling
Milieustraat
Grondbank
Nieuws
Vacatures
Contact
Referenties
Downloads

fundeon ISO 9001 NL BSB VCA Erkend leerbedrijf