Gedreven door uitdaging

Over ons $ Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Van Boxtel Groep vinden we het belangrijk om de verantwoordelijkheid te dragen voor onze maatschappij. Dat doen we in verschillende vormen. Je merkt het aan onze manier van werken, en aan hoe we met elkaar omgaan binnen én buiten onze organisatie. Een voorbeeld? Onze vrachtwagens rijden zo min mogelijk zonder lading. We hebben zuinige motoren en letten op ons brandstofgebruik.

Ook zijn we lid van DuurzaamCollectief: een samenwerkingsverband van bedrijven die hun inspanningen op duurzaamheidsgebied willen combineren.

 

Erkend leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf én maken ons sterk voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Ook zijn we PSO-Trede 3-gecertificeerd. We leiden mensen op en nemen leerlingen graag op in de Van Boxtel Groep-familie. Daarnaast zijn we lid van diverse brancheverenigingen en ondersteunen we veel lokale clubs.

 

Recycling

Een ander belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is recycling. We hergebruiken een groot deel van het bouw- en sloopafval. Afvalstoffen als restafval, hout of grond voeren we af via onze gecertificeerde inrichting of grondbank. Zo gaan we samen voor een duurzamere wereld. Lees verder..