Gedreven door uitdaging

Werkzaamheden $ GWW en sloopwerk

Grondwerk

Funderingen graven voor een woonhuis, of alle grondwerkzaamheden uitvoeren voor een fabriekshal van 15.000 m2. Van Boxtel Groep verzorgt zowel het klein- als grootschalige grondwerk. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, grondwerk is tenslotte de stabiele basis voor je bouwwerk. Onze specialisten zorgen er onder meer voor dat jouw bouwput exact de juiste diepte heeft, aan alle voorwaarden voldoet, en het gewicht van je bouwwerk kan dragen. Oftewel: een duurzaam fundament waarop je kunt bouwen.

 

We veren mee

Bij Van Boxtel Groep begrijpen we dat de bouw een dynamisch proces is, waar ieder uur iets kan veranderen. Daarom veren we hierin mee; flexibiliteit zit in onze aard. Daarbij denken we in oplossingen, wat we combineren met een proactieve aanpak. Alles om het bouwproces soepel te laten verlopen. Zodat het werk altijd van goede kwaliteit én op tijd klaar is.

Infrawerkzaamheden

In de loop der jaren heeft Van Boxtel Groep zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van infrawerkzaamheden. Zowel in grondwerken zoals wegenbouw en bestratingen, als in waterwerken als rioolaanleg of het onderhoud van duikers. We gaan elke infrastructurele uitdaging aan. Mede door ons uitgebreide moderne machinepark en specialistisch gereedschap – met de nieuwste technologische toepassingen – is geen opdracht ons te gek. Of het nu gaat om het uitgraven van een aanbouw of een totale bouwlogistieke oplossing. Hoe klein of groot het project ook is, wij pakken het aan.

Bouwlogistieke oplossingen

Daarbij dragen we zorg voor het hele proces. Inclusief transport. We vervoeren bijna alles, zo ook alle materialen die je nodig hebt op de bouw. Onze vakmensen laden, transporteren, lossen en plaatsen jouw spullen exact op de bestemmingsplaats. Waar die ook is. Door onder meer onze autolaadkranen hebben we een oplossing voor elke logistieke uitdaging.
Lees hier meer over bouwtransport

Sloopwerk

Hoe complexer het sloopwerk, hoe leuker we het vinden. En hoe beter onze kracht tot uiting komt. We doen aan totaalsloop tot renovatiesloop, waarbij we bijvoorbeeld huurhuizen terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. Daarbij neemt Van Boxtel Groep – als je dat wilt – het hele traject uit handen. Altijd gaan we voor het optimale resultaat. Zo creëren we ruimte voor renovatie en nieuwbouw.

Duurzaam slopen

Naast veilig en vakkundig, slopen we ook duurzaam. We verwerken reststoffen in onze gecertificeerde milieustraat of grondbank. Daarnaast recyclen we zoveel mogelijk bouw- en sloopafval.

Meer weten? Lees hier verder.