0413 229335
 info@vanboxtelgroep.nl
 Volg ons op Facebook
 Volg ons op Linkedin
 Volg ons op YouTube
Sterk in uitzonderlijk werk
  • Sterk in grond- en sloopwerk

  • Sterk in grondwerk

  • Sterk in sloopwerk

  • Sterk in wegenonderhoud

  • Sterk in infrawerkzaamheden

naar facebookVolg ons

Sterk in grond- en sloopwerk…

Grondwerk

Naam en faam heeft Van Boxtel Groep opgebouwd in grondwerk. Zowel in klein- als grootschalige projecten is in de voorbije decennia bewezen het vak als geen ander te verstaan. Hoe complex ook, het team van Van Boxtel Groep laat zijn kennis en kunde gelden. Vrijkomende grondstromen worden be- en verwerkt in de eigen grondbank. Afspraak is afspraak. U kunt er zeker van zijn: Van Boxtel Groep is sterk in uitzonderlijk werk!

Sloopwerk

Alle zorgen rondom sloopwerk kunt u met een gerust hart uit handen geven aan Van Boxtel Groep. Hoe complexer de klus, hoe beter de kracht van onze medewerkers tot uiting komt. Van sloop tot afvoer en recycling, alle stappen worden door Van Boxtel Groep volgens de geldende regels en wetten uitgevoerd. Vakkundig, veilig en betrouwbaar. Ook als het gaat over sloopwerk, geldt zonder twijfel: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Wegenonderhoud

Het innovatieve karakter van Van Boxtel Groep laat zich zeker ook gelden als het over wegenonderhoud gaat. Het onderhoud van wegen, inclusief de bijbehorende bermen en sloten, is een vak dat het team van Van Boxtel Groep verstaat. Met zelf ontwikkelde technieken wordt een hoogwaardige kwaliteit geleverd. Waarbij duurzaamheid centraal staat. Laat u zelf overtuigen en ervaar: Van Boxtel Groep is sterk in uitzonderlijk werk!

Infrawerkzaamheden

Ook voor infrawerkzaamheden bent u bij Van Boxtel Groep aan het juiste adres. Dagelijks wordt in klein- en grootschalige projecten getoond een ervaren specialist te zijn als het gaat over bijvoorbeeld bestrating en riolering. Met behulp van de modernste technieken en hulpmiddelen worden complete projecten succesvol voltooid. Duidelijk wordt iedere keer: Van Boxtel Groep is sterk in uitzonderlijk werk!

Van Boxtel Groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een ervaren specialist op het gebied van grond- en sloopwerk, inclusief wegenonderhoud en infrawerkzaamheden.

Vele klein- en grootschalige projecten zijn al met succes uitgevoerd. Van Boxtel Groep koppelt kennis en vakmanschap aan een flexibele, oplossingsgerichte aanpak, van het eerste idee tot en met de uitvoering. Met behulp van een modern machinepark worden alle werkzaamheden verricht door een team van medewerkers die de ware kracht van Van Boxtel Groep vormen. Zij gaan en staan voor daden bij de woorden die Van Boxtel Groep hoog in het vaandel heeft: sterk in uitzonderlijk werk!

 

bekijk onze geschiedenis
geschiedenis

Meerstraat 42
5473 VX Heeswijk
Gemeente Bernheze
T 0413-229335
F 0413-229982
E info@vanboxtelgroep.nl
Home
Transport
Uitzonderlijk vervoer
Hijswerk
Bouwmaterialenvervoer
Machinetransport
Infratransport
Calamiteitentransport
Grond- en sloopwerk
Grondwerk
Sloopwerk
Wegenonderhoud
Infrawerkzaamheden
Containerverhuur
Zand- en Grind
Gladheidsbestrijding
Recycling
Milieustraat
Grondbank
Nieuws
Vacatures
Contact
Referenties
Downloads

fundeon ISO 9001 NL BSB VCA Erkend leerbedrijf