Gedreven door uitdaging

Werkzaamheden $ Bouwlogistiek

Bouwlogistiek

Welke bouw- of logistieke uitdaging je ook hebt, Van Boxtel Groep denkt met je mee. Bijvoorbeeld bij het inrichten van de complete bouwketen of het optimaliseren van je logistieke proces. Als je dat wilt, nemen we het hele traject uit handen. Van het laden van materialen bij de fabriek tot aan het plaatsen van een skeletbouw.

Om onze dienstverlening compleet te maken bieden we daarnaast een aantal services: recycling, verhuur van materialen en de verkoop van bouwstoffen. Ook kun je je materialen tijdelijk opslaan op ons op- en overslagterrein.

 

Advies

Bij een bouwlogistiek project komen veel complexe processen samen. Hoe kan het geheel zo efficiënt mogelijk worden ingericht? En welke routing werkt optimaal, in, op en om de bouwplaats?
Wij adviseren je hierover graag. Lees verder…

 

Disciplines verbinden

Naast dat we disciplines als grond- en sloopwerk, infra en logistiek en transport los aanbieden, verbinden we ze ook met elkaar. Zo nemen we zonder problemen het hele traject van je over. Lees verder…

 

Services

Je bouw- en sloopafval recyclen we, of kun je kwijt in onze gecertificeerde milieustraat of grondbank. Daarnaast verhuren we ook onder meer containers en verkopen we bouwstoffen als zand en grind. Lees verder…

Klik om onze infographic te bekijken