Gedreven door uitdaging

Bouwlogistiek advies

Op- en om een bouwplaats komen veel complexe processen samen. Het is van groot belang dat al die processen optimaal worden georganiseerd, zodat het project soepel én volgens planning verloopt. Kijk bijvoorbeeld naar de verbouwing van een groot winkelpand in het centrum. Elk uur is het hier een komen en gaan van bouwtransport, nieuwe vrachten, werknemers en winkelend publiek. Hoe kan dit proces zo efficiënt mogelijk worden ingericht? Welke routing werkt optimaal, op en om de bouwplaats? En wat is de beste aanlevervolgorde van materialen?

Organisatorisch is dit vaak een grote uitdaging. Van Boxtel Groep helpt je hierbij graag. Wij zijn dé partner in alle bouwlogistieke projecten. We verbinden verschillende disciplines en organiseren zo telkens opnieuw een proces zonder obstakels.

Samen gaan voor resultaat

Welke bouw- of logistieke uitdaging je ook hebt, wij hebben de oplossing. Of het nu gaat om de inrichting van een complete bouwketen of het optimaliseren van je logistieke proces of voorraadbeheer. Wij gaan de uitdaging aan. We combineren onze expertise in grond- en sloopwerk en infra met ons specialisme in transport en logistiek. En onze jarenlange ervaring. Zo bereiken we samen het beste resultaat.